Pàgines

dilluns, 4 de juny de 2012

La quarta habitació de Reagrupament

El passat 30 de març l’associat Marc Viñolas escrivia a “La Veu” un  interessant article on destacava que Reagrupament havia aconseguit fer unes petites reformes que ens duien a gaudir de tres grans habitacions: la nacional, la local i finalment la sectorial. Segons Viñolas, “les sectorials són una eina fantàstica perquè la gent continuï̈ a Reagrupament, s’hi quedi i gaudeixi treballant”. Sens dubte té raó. Les sectorials, ben organitzades i amb ganes de funcionar poden donar grans fruits al projecte de Reagrupament. De fet, avui puc dir que gràcies a aquestes sectorials aquelles petites reformes que havia patit la nostra entitat han resultat ser insuficients i ha calgut crear una quarta habitació. Aquesta habitació no és cap altra que la secció de Joves de Reagrupament. 

Des de la sectorial de joves varem arribar a la conclusió que tota entitat ha de tenir unes joventuts que garanteixin la continuïtat del projecte, al mateix moment que donen vida al col·lectiu. Des de la sectorial de joventut entenem que arriba un moment que alguns joves comencen a tenir inquietuds polítiques i, per tant, comencen a cercar aquells indrets on poder aixoplugar, defensar i desenvolupar les seves idees. Així doncs, Reagrupament no es podia quedar al marge d’aquestes inquietuds. Reagrupament havia de ser capaç de ser atractiu per aquest jovent que busca el seu lloc de lluita.

Altrament, en una de les reunions de la sectorial també va quedar palesa la voluntat de crear unes Joventuts al servei del partit i de l’associació que fugin totalment dels sistemes ja coneguts de les diferents joventuts dels partits, que sovint són mal utilitzades i serveixen com a eina de col·locació de persones en els òrgans de poder, així com a eines per catapultar a persones a llocs alts de les llistes amb l’excusa que representen la vessant juvenil del partit. Així doncs, els Joves de Reagrupament simplement volem ser una eina al servei del país i de la nostra entitat sense ànsies de poder.  

Si ets reagrupat o ets un jove orfe d’organització política apuntat a Joves de Reagrupament. Pots fer-ho enviant un correu a joventut@reagrupament.org. Som-hi!

Imatge

Imatge
L'educació és a l'escola i a CASA!